Saturday 25th May 2024,
snuffstreetjournal
Human Rights Issue

Han skrottede alt undtagen musikken…

Kim Munk, DR 6 Beat

Kim Munk, med DR 6 Beat teamet Mikael Simpson og Carsten Holm København den 3. oktober 2013

Af  RAVNEN  9.10.2013
Musik & Design anmeldelse: The Broken Beats –
All those Beginnings

Efter at Forsanger Kim Munk fra The Broken Beats havde fundet hulen, hvori alt musik i hele universet ligger gemt, er han nu endelig sammen med resten af bandet kommet ud af hulen til os andre, for at dele deres fund af inspirerede kærligheds ballader og til tider bølgende up-beat power hits.

De fleste af os husker sikkert P3 hittet og temasangen ”The Rules” fra tv serien ”Manden med de gyldne ører”… Det nye album All those beginnings er som forgængeren ligeledes klassisk heartbreak guitar rock, af den poppede indie variant.

Det kripler i fingrene når man fjerner det blanke plastfolie der omfavner den spritnye udgivelse fra The Broken Beats. På coveret står døren let på klem, og du kan roligt træde ind i det varme poetiske univers. Design bureauet OHOY der står bag den grafiske CD produktion har virkelig kælet for albummets visuellle identitet. Den store nat sorte overflade, guider beskuerens blik hen imod døren på klem. Døren er muligvis en hentydning fra The Broken Beats til hulen, hvori alt musik i hele universet ligger gemt, som Kim Munk forklarer i radio interviewet med Radio 24/7.

Clean and crisp CD design

Clean og crispt CD design

Døren står åben

Sangskriver og forsanger Kim Munk med den store stemme, præsenterer på dette suveræne album en nærværende og lettilgængelig omgang sange, der kredser om kærlighed af den ulykkelige slags. Hvis der er noget The Broken Beats har styr på, så er det de fængende melodier og det gode ”hook”! Lyden er harmonisk sammensat med lag af synths, violiner og strygere, der giver en storladen og drømmende stemning.

Albummet All those beginnings er en tribute til livet, at leve livet fuldt ud. Værdsætte nedturen, tømmermændene og samvittigheden. At anerkende tingene som de er, og at komme videre med all those beginnings, hvor man skiftevis snøfter i lommetørklædet eller finder danseskoene frem til den dansable melankoli. Budskabet herfra tolkes som: lev, dans, elsk og husk at komme videre – det får man lyst til når man hører pladen. Vi giver All those beginnings i sin samlede form *****.

Europa turneen der starter den 11.10.2013 og en måned frem, hvor The Broken Beats’ solide og loyale fanbase kan regne med at bandet desuden rammer hele Danmark. Glæd dig til at se dette autentiske og ganske underholdende band give en full powered live session i din by!

The Broken Beats - Venstre til højre: Mads Tønder, Kim Munk, Nis Neubert Klougart, Line Hoeck

Venstre til højre: Mads Tønder, Kim Munk, Nis Neubert Klougart, Line Hoeck

 

 

 

 

 

 

 

 

554531_10151871849695821_1387063549_n

 

 

 

Links:

 

 

Like this Article? Share it!

Comments are closed.